Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος προτείνει νόστιμες συνταγές και εγώ τις σχολιάζω διατροφικά, ώστε να μην μας επιβαρύνουν! Πάρτε ιδέες!

 

 

 

Κουνέλι μαγειρευτό με μανιτάρια

Ο καιρός μυρίζει χειμώνα...και στο μυαλό μας έρχονται συνταγές που έχουμε καιρό να φτιάξουμε!! Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος προτείνει κουνέλι μαγειρευτό με μανιτάρια! Και όπως θα δείτε αξίζει να το δοκιμάσετε! Διαβάστε στο σχολιασμό της συνταγής το γιατί και καλή σας όρεξη!

 

 

 

 

 

Ρεβίθια με λιαστές ντομάτες, φρέσκο κρεμμύδι, δυόσμο και φέτα!

O σεφ Γιάννης Λουκάκος προτείνει "Ρεβίθια με λιαστές ντομάτες, φρέσκο κρεμμύδι, δυόσμο και φέτα" και εγώ σχολιάζω τη συνταγή και σας προτείνω να τη δοκιμάσετε!

 

 

 

 

 

 

Μινεστρόνε

Σε μια κρύα μέρα μια ζέστη σούπα ακούγεται πολύ καλή επιλογή από το chef μας κ. Λουκάκο! Και όπως σχολιάζω στο link ειδικά για όσους θα ήθελαν να αποφύγουν το κρέας, η συνταγή αυτή είναι κατάλληλη, γιατί είναι πλήρης σε πρωτεΐνη, χωρίς να το περιλαμβάνει! Καλή σας απόλαυση!

 

 

 

 

 

Μακαρονοσαλάτα!

Τι θα μαγειρέψετε αύριο; Να μια ωραία και δροσερή ιδέα για φαγητό τώρα το καλοκαίρι! Μακαρονοσαλάτα με ντοματίνια, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού! Διαβάστε στο σχολιασμό μου γιατί θα σας κάνει καλό!

 

 

 

 

Μπορείτε νa ακολουθήσετε τη σελίδα μου στο Facebook και να λαμβάνετε ενημέρωση γύρω από διατροφικά θέματα. Πατήστε εδώ