Τα παρακάτω άρθρα μου δημοσιεύονται στα portals με τα οποία συνεργάζομαι και ενδεικτικά παραθέτω ένα link πρόσβασης:

 

Λάθη στην αερόβια άσκηση και αποτυχία «στεγνώματος»

Πολλοί αθλούμενοι παραπονιούνται συχνά ότι κάνουν διάδρομο για μία ολόκληρη ώρα, πολλές φορές και αρκετές φορές την εβδομάδα, αλλά έχουν σταματήσει να βλέπουν διαφορές στη μορφολογία του σώματος τους. Τι κάνουν λάθος; Τι φταίει; 

 

 

 

Ποια λάθη παρεμποδίζουν την απώλεια βάρους και λίπους στους αθλητές/αθλούμενους;

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να παρακολουθούμε πολλούς αθλητές και αθλούμενους οι οποίοι καταβάλουν πραγματικά φιλότιμη προσπάθεια για να μειώσουν το σωματικό τους λίπους ή αλλιώς όπως συχνά λένε «να στεγνώσουν» αλλά να μην τα καταφέρνουν. Τι μπορεί να φταίει; Διαβάστε στο άρθρο μου!

 

 

 

Είναι εφικτή η απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα, μόνο με την άσκηση;

Όταν κάποιος ξεκινάει κάποιο πρόγραμμα διατροφής με σκοπό την απώλεια βάρους, φυσικά και τον ενδιαφέρει ότι πιο γρήγορο και ότι πιο εύκολο. Γι’ αυτό και συχνά εμείς οι διαιτολόγοι δεχόμαστε ερωτήσεις σχετικές με αυτό, μια από αυτές είναι αν αυτό είναι εφικτό χωρίς διατροφή ή δίαιτα όπως πολλοί λένε και μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την άσκηση; Για διαβάστε στο άρθρο μου τι ισχύει!

 

 

 

Διατροφικές στρατηγικές σε συνδυασμό με την προπόνηση για απώλεια σωματικού λίπους

Υπάρχουν αρκετές στρατηγικές που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την προπόνηση και προάγουν την απώλεια λίπους. Στο άρθρο μου θα αναφερθώ σε μερικές από αυτές! Δοκιμάστε τι σας ταιριάζει ώστε επιτέλους να επιτύχετε το πολυπόθητο "στέγνωμα".

 

 

Τραφείτε σαν αθλητής

Ειδικά όσοι γυμνάζεστε συστηματικά, οφείλετε να γνωρίζετε ορισμένα βασικά διατροφικά θέματα! "Πόση πρωτεϊνη χρειάζομαι, τι συμβαίνει όσον αφορά τα ενεργειακά ποτά και την προπόνηση, πρέπει να τρώω κάτι πριν την προπόνηση...;" και τόσα άλλα ερωτήματα σας σε αυτό το άρθρο παίρνουν απάντηση! Διαβάστε το!

 

Μπορείτε νa ακολουθήσετε τη σελίδα μου στο Facebook και να λαμβάνετε ενημέρωση γύρω από διατροφικά θέματα. Πατήστε εδώ