Τα παρακάτω άρθρα μου δημοσιεύονται στα portals με τα οποία συνεργάζομαι και ενδεικτικά παραθέτω ένα link πρόσβασης:
 
 
Πάσχα χωρίς σοκολάτενια αυγά, τσουρέκι και κουλουράκια δεν γίνεται. Το ζητούμενο, όμως, είναι να μπορέσουμε να τα απολαύσουμε χωρίς να πάρουμε περιττά κιλά.
 
 
 
 
 
 
Η Καθαρή Δευτέρα πλησιάζει!! Δεν χρειάζεται να αποφύγετε τίποτα, απλά οργανώστε όσο μπορείτε την ποσότητα που θα καταναλώσετε! Είναι όλα πεντανόστιμα και πολύ ωφέλιμα για τον οργανισμό μας, αρκεί να μην υπερβάλλουμε στις ποσότητες. Καλό 3μερο σε όλους!!
 
 
 
Πόσο παχαίνουν τα γλυκά των γιορτών; Πως πρέπει να γεμίσω το πιάτο μου στο γιορτινό τραπέζι; Πόσο αλκοόλ μπορώ να πιώ για να μην παχύνω; Μύθοι και αλήθειες για τις θερμίδες των γιορτών, τις οποίες μπορείτε να ξεκαθαρίσετε στο άρθρο μου!
 
 
 
 
Συνταγές για γιορτινά χριστουγεννιάτικα πιάτα με λίγες θερμίδες!!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν! Έχετε αποφασίσει τι θα μαγειρέψετε στο εορταστικό τραπέζι; Εάν είστε από εκείνους που προσέχουν τη γραμμή τους...σας έχω ετοιμάσει ένα μενού με light επιλογές από το ορεκτικό έως το επιδόρπιο! Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση!

 

 

Διατροφή την περίοδο των Χριστουγέννων. Πως να μην πάρετε κιλά!

Τα χριστούγεννα φτάνουν...είστε έτοιμοι; Το στοίχημα της εποχής είναι να καταφέρουμε να μην πάρουμε βάρος, χωρίς να στερηθούμε όμως! Διαβάστε πως μπορείτε να το καταφέρετε!

 

 

 

Η διατροφή την περίοδο του ΠΑΣΧΑ! 

Το Πάσχα πλησιάζει, καθώς διανύουμε την Mεγάλη Eβδομάδα! Ενημερωθείτε για τις θερμίδες που κρύβονται στα διάφορα τρόφιμα που σε λίγο θα έχουν την τιμητική τους και φροντίστε να περάσετε όμορφα, χωρίς να υπερφορτώσετε τον οργανισμό σας!

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Μπορείτε νa ακολουθήσετε τη σελίδα μου στο Facebook και να λαμβάνετε ενημέρωση γύρω από διατροφικά θέματα. Πατήστε εδώ